Hur man laddar ner Kaspersky VPN Secure Connection för andra plattformar eller konfigurerar OpenVPN

För att installera Kaspersky VPN Secure Connection på enheter som kör Android, macOS eller iOS, eller för att konfigurerara OpenVPN:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj Andra enheter.
  4. Gör något av följande:
    • Läs in QR-koden med QR-skannern på din mobilenhet.

Din enhet öppnar nedladdningssidan för Kaspersky-appen i din respektive online-appbutik. Efter att du laddar ned och installerar appane på din mobilenhet, kommer appen att automatiskt ansluta till My Kaspersky och börja skydda din enhet.

• Välj typ av operativsystem och klicka på motsvarande ikon.

Standardwebbläsaren öppnar ett fönster för nedladdning av programmet för det valda operativsystemet.

Du kan också ladda ner programmet genom att använda följande länkar: